Cart 0
 

Referenser

Så här säger några av de fantastiska företagare jag fått arbeta med.

 
copywriter-mobil1.jpg
 
 
IMG_5266.jpg

Pias uppdrag var att utveckla en helt ny hemsida. Hon tog sig snabbt an uppgiften med engagemang. Pia är perfekt för uppdraget i och med att hon är fotograf och har en bakgrund inom journalistik. Det gör att hon har blick för både för bilder och text. Den starka kombinationen av kompetens gör att uppdraget gick mycket snabbt framåt. Pia är noggrann, snabb och brilliant på plattformen Squarespace. Resultatet blev en mycket säljande och tilltalande hemsida och jag kan bara rekommendera Pia till andra. 

– Linnea Stark,
House by Stark
 


ÖrebroHLR17sv+2.jpg

Jag har tagit hjälp av Pia för fotografering till min hemsida och sociala medier. Jag är mycket nöjd med bilderna och hennes förmåga att liksom smälta in i sammanhanget, känns inte som det står en fotograf i rummet. Kan annars kännas stelt och lite tillgjort, men Pia lyckades få oss att slappna av. Bilderna är av hög kvalitet och jag använder dem flitigt.
Jag ger Pia mina varmaste rekommendationer.

— Lina Troeng Rundqvist,
Örebro HLR

 
SMdagen18_FotografPiaGyllin105+kopiera+2+kopiera.jpg

Pia har en magisk förmåga att fånga ens finaste sidor och få en att känna sig bekväm framför kameran. Dessutom lyckas hon alltid fånga ljuset och göra det bästa av omgivningarna. Den dokumentära stilen är perfekt för mig som behöver bilder till sociala medier och blogg. Jag har även använt bilderna från min fotografering med Pia som pressbilder i artiklar och i promotion för föreläsningar.

— Elin Häggberg,
Teknifik


SMdagen18_FotografPiaGyllin087+kopiera+2.jpg

Företagsbilder brukar se lika kul ut som det låter. Men Pia lyckas fånga spontanitet med personlighet i moderna miljöer som tar vilket företags kommunikation till helt nya höjder. Rekommenderas varmt!

— Cecilia Victoria Kärrberg,
vd Digitalsnack