Cart 0

Är det du som är hemlige mållgan?

Du är skillnaden i ditt företag. Om du syns, vill säga. kliv fram ur skuggorna med hjälp av personal brand-foton och visa vem du är.

 
 
Pia-personalbrandphoto.jpg
 
 

Att skapa ett unikt personligt varumärke, ett som kommunicerar vem du är och vad du står för, är helt avgörande för ditt företagande. För det finns så många andra entreprenörer som gör precis samma sak som du gör. Den enda skillnaden mellan dem och dig är du.

Att ha bilder på dig när du är i ditt rätta element och gör det du brinner för är rent guld varumärkesmässigt sett. Det är storytelling i bilder.

Mina kunder har upplevt fördubblingar i engagemang på LinkedIn och sexdubbla ökningar i räckvidd på Facebook med bilder på dem själva ”in action”.

Kortfattat: bilder på dig säljer. Mer än någon flådig flat lay-bild i poolmiljö eller ett massproducerat ”samtalande par med gestikulerande händer i lyxig amerikansk kontorsmiljö-foto” någonsin kommer att göra.  

 
 

 NÄR VI ÄR KLARA HAR DU

  • personal brand-foton som är i linje med ditt varumärke och som visar vem du är

  • en unik bildbank att plocka bilder från till all din marknadsföring: sociala medier, hemsida, broschyrer, pressutskick med mera

 
gråturkos bakgrund.jpg
 
 

Hur går det till?

 
 

1. Analys

Vi börjar med ett förberedande samtal där vi gör en enklare varumärkesanalys. Med hjälp av ett frågeformulär som innehåller frågor om ditt mål och din vision, vem din drömkund är och hur ditt varumärke ser ut rent estetiskt benar vi ut vilken typ av bilder du behöver.

2. Fotodags!

Vi ses på den plats vi bestämt passar bäst för den typ av bilder du vill ha. Vi fotograferar (om du vill) med lite olika ombyten av kläder för variationens skull. Vi byter även miljö vid minst ett tillfälle av samma anledning.

Och du, fotoskräck är min specialitet. Jag har dig.

3. Leverans

Sist men inte minst är det bildleverans. Du får bilderna som redigerade digitala högupplösta filer i jpg-format. De skickas via Dropbox.

Bilderna är dina att använda fritt i alla dina marknadsföringskanaler: hemsida, sociala medier, LinkedIn, vad du vill.

 

Läs mer detaljerat om processen från planering till bildleverans här.