Cart 0
 

Ska vi ta och landa den där drömkunden?

ett starkt varumärke, Tydlig copy, personliga bilder och en hemsida som konverterar – din businessdröm är inom räckhåll

 
 
Personal brand-foto blogg.jpg
 
 

Låt mig gissa, du kan bocka av ett eller flera av dessa påståenden:

  1. Jo, jag har en hemsida – men den är så krånglig att jag inte förstår hur jag ska uppdatera på egen hand, så jag får snällt vänta tills min datasupport (alltså min lillasyster/partner/grannes tonåring/välvillig främling) kan hjälpa mig för att kunna göra några ändringar alls.

  2. Bilderna jag använder i min marknadsföring är från en bildbank och föreställer inte mig över huvud taget, utan en modell med väldigt vita tänder. På sociala medier brukar jag nästa aldrig posta eftersom jag inte har bilder som känns tillräckligt professionella.

  3. Texterna på min hemsida är inspirerade av (läs: kopierade rakt av från) en större konkurrents hemsida eftersom jag tänkte att det borde vara så man ”ska” skriva. Är det inte så man gör?

  4. Företagsfoton? Copywriting? Hemsida?! Pfff. Jag hinner inte med att ens börja tänka på sån’t, jag har fullt upp med allt annat som ska skötas!

 
 

Vet du vad? Jag förstår dig.
Och bättre upp: jag kan hjälpa dig med samtliga problem!

Så istället för att fortsätta harva på som du gör i dagsläget vill jag hjälpa dig framåt så att ditt varumärke arbetar åt dig. Så att du kan ligga på en semesterstrand med sand mellan tårna, gå på fredagsdejt med sambon eller läsa godnattsagor i en liten säng – helt utan att vara stressad och distraherad.
Och ditt varumärke gör grovjobbet åt dig under tiden. Vore inte det skönt?

 
kundmöte6 kopiera.jpg
 
 

Vilka delar behöver du hjälp med för att få tid över till annat?

 
 
 
190822 kontorssaker47.jpg

All inclusive

En helhetslösning som ger dig ett tydligt personligt varumärke omvandlat till en snygg, lätthanterlig hemsida med unika personal brand-foton och specialskriven text.

Klappat och klart, helt enkelt.

 
 
 
fotograf-kamera-nikon kopiera.jpg

Personal brand-fotografering

Personal brand-foto handlar om att visa upp dig, personen bakom företaget. För det är vad som säljer och ger lojala kunder.

Lovar.

 
 
 
190822 kontorssaker50.jpg

Copywriting

Dina egna ord om ditt företag, skrivna med din unika röst – för att kommunicera direkt till just din drömkund.

Det är hur vi skapar copywriting som konverterar.

 
 
 
webdesign-copywriting kvadrat.jpg.jpg

Webdesign

Teknik ska bara fungera. En snygg och lätthanterlig hemsida som visar upp dig och ditt företag utan att ta värdefull tid.

Låter det bra?

 
 
 
teknikfik referens turkos.jpg

Pia har en magisk förmåga att fånga ens finaste sidor och få en att känna sig bekväm framför kameran. Dessutom lyckas hon alltid fånga ljuset och göra det bästa av omgivningarna. Den dokumentära stilen är perfekt för mig som behöver bilder till sociala medier och blogg. Jag har även använt bilderna från min fotografering med Pia som pressbilder i artiklar och i promotion för föreläsningar.

— Elin Häggberg, Teknifik

 
 
 
stark referens turkos2.jpg

Pias uppdrag var att utveckla en helt ny hemsida. Hon tog sig snabbt an uppgiften med engagemang. Pia är perfekt för uppdraget i och med att hon är fotograf och har en bakgrund inom journalistik. Det gör att hon har blick för både för bilder och text. Den starka kombinationen av kompetens gör att uppdraget gick mycket snabbt framåt. Pia är noggrann, snabb och brilliant på plattformen Squarespace. Resultatet blev en mycket säljande och tilltalande hemsida och jag kan bara rekommendera Pia till andra.  

– Linnea Stark, House by Stark 

 
turkos bakgrund.jpg