Cart 0
 

Hur många sekunder får du?

Din drömkund bestämmer sig på åtta sekunder efter att de kommit in på din hemsida. Se till att du utnyttjar tiden, och orden, väl!

190822 kontorssaker60 kopia.jpg
 
 

Jag tror att nyckeln till framgång ligger i din personlighet, och att du visar den på ett genomtänkt och genomgående sätt i all din skrivna kommunikation.

Din drömkund behöver känna att du pratar direkt till henne, att du förstår hennes problem och att du är precis vad hon letat efter för att lösa problemet. Gör plats på scenen för ditt varumärkes alldeles unika röst, en röst som är en perfekt blandning av din och drömkundens personlighet. Där finns orden som gör dig oemotståndlig för exakt den typ av kunder som du vill attrahera.

Eftersom jag verkligen (verkligen) tycker att det är viktigt att du lär dig skriva på ett sätt som hjälper dig sälja ditt företag med dina egna ord gör jag saker lite annorlunda: istället för att jag skriver all copy till din hemsida och låter dig gå vind för våg efter att vårt samarbete är slut tar vi fram din unika röst tillsammans. På så sätt kan du behålla samma röst i dina mejl, nyhetsbrev, sociala medier: överallt där du använder ord för att sälja ditt företag.

 
 

 

kundmöte4.jpg
 

 NÄR VI ÄR KLARA HAR DU

  • texter på 300 -1200 tecken styck anpassade till fem undersidor på din hemsida

  • en copybank med ditt varumärkes unika röst

  • kunskaper i hur du skriver i enlighet med ditt varumärke för all din framtida kommunikation

 
gul bakgrund smal.jpg
 

Hur går det till?

 

1. Analys

Vi börjar med ett förberedande samtal där vi gör en enklare varumärkesanalys med hjälp av ett frågeformulär som innehåller frågor om ditt mål och din vision, vem din drömkund är och lite annat smått och gott. Detta tar oss vidare i arbetet med att skapa en tydlig bild av ditt varumärke och dess unika röst.

 

2. Skriv-tajm!

Dags att omvandla informationen från varumärkesanalysen, ihop med en hel del tips och tricks hur man skriver text som konverterar besökare till kunder, till färdiga texter till din hemsida!

Vi skriver dem tillsammans eftersom jag anser att det är viktigt att du lär dig att skriva copy till ditt eget företag.

3. Leverans

Jag tittar över texterna för att eliminera slarvfel och annat du kan vara utan, sedan levereras texterna till dig. I din hand kommer du att ha du säljande copy som låter som du – och du kommer dessutom ha fått med dig de nödvändiga grunderna för att skriva bättre copy på egen hand framöver.

Dags att låta dina ord börja jobba för dig!

 

Läs mer detaljerat om processen från första dejten till färdiga texter här.