Cart 0
 

Så enkelt som 1-2-3

En hemsida som andas ditt varumärke. Check.
Ord som förstärker ditt budskap. Check.
Foton som visar din bästa sida. Check.

Vad väntar du på?

 
190822 kontorssaker22.jpg
 
 

Jag tror att nyckeln till framgång ligger i din personlighet, och att du visar den på ett genomtänkt och genomgående sätt i all din kommunikation från bilder till färgval och skriven text.

Med All inclusive hörs det nästan på namnet vad du får. Rubbet.
Texter, foton och hemsida. 1-2-3 som sagt.

Personal brand-fotografering

Att ha bilder på dig när du är i ditt rätta element och gör det du brinner för är rent guld varumärkesmässigt sett. Det är storytelling i bilder.

Mina kunder har upplevt fördubblingar i engagemang på LinkedIn och sexdubbla ökningar i räckvidd på Facebook med bilder på dem själva ”in action”.

Kortfattat: bilder på dig säljer. Mer än någon flådig flat lay-bild i poolmiljö eller ett massproducerat ”samtalande par med gestikulerande händer i lyxig amerikansk kontorsmiljö-foto” någonsin kommer att göra.  

Copywriting

Din drömkund behöver känna att du pratar direkt till henne, att du förstår hennes problem och att du är precis vad hon letat efter för att lösa problemet. Gör plats på scenen för ditt varumärkes alldeles unika röst, en röst som är en perfekt blandning av din och drömkundens personlighet. Där finns orden som gör dig oemotståndlig för exakt den typ av kunder som du vill attrahera.

Eftersom jag verkligen (verkligen) tycker att det är viktigt att du lär dig skriva på ett sätt som hjälper dig sälja ditt företag med dina egna ord gör jag saker lite annorlunda: istället för att jag skriver all copy till din hemsida och låter dig gå vind för våg efter att vårt samarbete är slut tar vi fram din unika röst tillsammans. På så sätt kan du behålla samma röst i dina mejl, nyhetsbrev, sociala medier: överallt där du använder ord för att sälja ditt företag.

Webdesign

Jag vill ge dig en hemsida som verkligen känns som ditt hem på nätet: en genomtänkt plats där du kan ta emot kunder med stolthet och börja bygga en varaktig relation. Låter rätt bra, va?

Mina kunder kommer i två smaker: de som har en hemsida som är alldeles för krånglig att sköta utan ett team av dataexperter – och de som inte har en hemsida alls, ofta för att de tror att det krävs just ett team av dataexperter.

Låt mig säga så här: det behöver inte vara så krångligt alls.

Jag har valt att arbeta i Squarespace, en plattform som är otroligt logisk även för oss utan teknikexamen. Med Squarespace behöver du inte ens fundera på utan en massa extra plug-ins som ska uppdateras och hanteras, allt ingår. Det innebär att du kommer att kunna sköta din hemsida på egen hand när du behöver göra uppdateringar även efter att vårt samarbete är klart. Givetvis finns jag kvar som stöd om du vill och behöver.

 
 

 

kundmöte7.jpg
 

NÄR VI ÄR KLARA HAR DU

 

en hemsida som är

  • anpassad för alla storlekar på skärmar: mobil, plattor och datorer

  • designad för att spegla ditt varumärke

  • lättskött och logisk att uppdatera

  • optimerad för att synas i olika sökmotorer (SEO)

  • personal brand-foton som är i linje med ditt varumärke och som verkligen visar vem du är

  • en unik bildbank att plocka bilder från till all din marknadsföring: sociala medier, hemsida, broschyrer, pressutskick med mera

  • texter på 300 -1200 tecken styck till fem undersidor på din hemsida

  • en copybank med ditt varumärkes unika röst

  • kunskaper i hur du skriver i enlighet med ditt varumärke för all din framtida kommunikation

mörkturkos bakgrund.jpg
 

Hur går det till då?

 
 
 

1. Analys

Vi börjar med ett förberedande samtal där vi gör en enklare varumärkesanalys. Vi tittar på ditt mål och vision, vem din drömkund är, hur ditt varumärke ser ut rent estetiskt samt vilka texter och vilken typ av bilder du behöver.

Vi lägger upp en tidsplan för när allt ska vara färdigt.

2. Texter

Vi ses för att ta fram säljande copy som låter som du. Tillsammans skriver vi texter till fem undersidor på din hemsida. Vi gör det ihop för att du ska lära dig de nödvändiga grunderna för att skriva bättre copy på egen hand framöver.

Jag tittar över texterna innan de levereras till dig.

3. Fotografering

Vi bestämmer en plats och fotograferar med lite olika kläder och i olika miljöer för variationens skull.

Och du, fotoskräck är min specialitet. Jag har dig.

Du får bilderna som redigerade digitala högupplösta filer i jpg-format via Dropbox. De får användas i all marknadsföring.

4. Hemsida

Utifrån grundplanen vi satte upp i steg 1 börjar jag jobba på din hemsida. Jag använder mig av de texter vi skrivit i steg 2 och dina personal brand-foton från steg 3. Jag stämmer av med dig under resans gång så att vi är på samma spår.

5. Tips och råd

När sidan är klar och godkänd går vi igenom hur man sköter enklare uppdateringar, exempelvis byter en bild eller läger upp ett blogginlägg.  

6. Dags att fira!

Du har blivit med hemsida!

Korka upp champagnen och känn dig stolt över att du äntligen har ett hem på nätet som du kan vara stolt över! Det är dags att presentera din nya hemsida för världen!

 
 
 
 

Här kan du läsa mer detaljerat om hur det hela går till från planering till lansering och bubbel! Personal brand-fotografering: så går det till
Så fixar vi din copy i 4 steg
Din hemsida – från noll till premiär